SkillsHungary

 

 

Tisztelt Szülők, tisztelt Családtagok!

    Vissza    

Segítségüket szeretnénk kérni az iskolánk és a tanulóink körülményeinek és lehetőségeinek. javításában. Iskolánk alapítványa, a SZAKKÉPZÉSI ALAPÍTVÁNY támogatja és díjazza a rászoruló és kiemelkedő tanulóinkat. Hogy ezt a jövőben is megtehessük kérjük rendelkezzen úgy, hogy személyi jövedelemadója 1 %-át a NAV a Szakképzési alatvány javára utalja át. Az alapítvány adószáma: 19274652-1-20. Köszönjük! ...Segítségüket szeretnénk kérni az iskolánk és a tanulóink körülményeinek és lehetőségeinek javításában.

Az 1996. évi CXXVI. törvény lehetőséget ad a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti, közcélú felhasználására.

A Keszthelyi Asbóth Sándor Szakképző Iskola és Kollégium alapítványa, a SZAKKÉPZÉSI ALAPÍTVÁNY megfelel a törvényben előírtaknak, ezért tisztelettel kérünk mindenkit - aki fontosnak tartja, hogy az alapítvány támogassa és díjazza azokat a tanulókat, akik kiemelkedő tanulmányi, művészeti és sporteredményeket érnek el és akinek fontos az iskola oktatási színvonalának emelése - rendelkezzen úgy, hogy személyi jövedelemadója 1 %-át a NAV a Szakképzési alatvány javára utalja át.

Ezt a 2014. évi adóbevallási csomagban található rendelkező nyilatkozattal, vagy munkáltatói elszámolás esetén - az általuk megszabott módon és határidőig - lehet megtenni.

Az Alapítvány adószáma: 19274652-1-20.

Támogatásukat az alapítvány kuratóriuma, az iskola minden dolgozója és tanulója nevében köszönöm: Csótár András (igazgató, a kuratórium elnöke)

További információk az alapítványról.

    Vissza